Wrap 'n Cure

Wrap 'n Cure

1007001

Technische gegevens


Afmetingen cm*cm10*270
Verpakking120 rollen

Wrap ’n Cure, de permanente oplossing.

Een commerciële en industriële eigendom onderhouden is zwaar werk. Wanneer de isolatie begint te verouderen, heeft u een snelle, permanente en goedkope reparatie nodig.
U heeft Wrap ’n Cure van A S T nodig.

Steeds hard aan ’t werk.
Gevaarlijke materialen zoals asbest, glasvezel en keramische vezels zijn gebruikt om boilers, ovens, stoomleidingen en andere verwarmingsleidingen, loodgieterij, en andere pijpen te isoleren. Na een zekere tijd beginnen de bedekkingsmaterialen te verouderen, alzo gevaarlijke materialen, en tevens een besmetting doorheen de ganse faciliteit verspreidend. Een dagelijkse blootstelling aan dergelijke brosse isolatie vormt niet enkel een gevaar voor de gezondheid, om maar niet te spreken van het verlies aan energie. Wanneer uw probleem een eenvoudige reparatie is, is of een groter inkapselproject, dan kan Wrap ’n Cure het antwoord zijn, zonder de personen aan gevaarlijke stoffen bloot te stellen.

Gemakkelijk aan te brengen.
U zal aangenaam verrast zijn hoe eenvoudig A S T ’s Wrap ’n Cure aan te brengen is. Elke doos bevat de makkelijke instructies alsook een Safety Material Data Sheet.
U kan Wrap ’n Cure zowel binnen als buiten aanwenden, op koude leidingen zowel als op warme leidingen – tot 482 °C. U dient enkel de rol in een emmer koud water te dippen, het teveel lichtjes uit te wringen en het materiaal rond de pijp of fitting aan te brengen. Het wordt hard in ongeveer tien minuten, en is compleet uitgehard in 24 uur. Wrap ’n Cure is wit, maar kan na uitdrogen overschilderd worden. Voor boilers en andere grotere of moeilijkere jobs kan u Wrap ’n Cure droog aanbrengen, het daarna met water besproeien en het met een borstel wegwerken.
Wrap ’n Cure is water- en schaderesistent, het houdt dus onder extreem vochtige situaties en weerstaat harde kloppen zonder te breken of te versplinteren.
Pak uw probleem in en bestel vandaag nog.
Wrap ’n Cure is verpakt in dozen met voorgesneden rollen, met een lengte van 2.7 m en 20 cm breed. Voor speciale toepassingen bestaat Wrap ’n Cure in vellen van 1.2 m x 1.2 m. (op speciale bestelling verkrijgbaar). Makkelijk en economisch in gebruik, vraagt Wrap ’n Cure enkel een emmer en wat koud water. Het laat geen schadelijke gassen of rook of reuk vrij, en vereist geen speciale kennis, materiaal of onderhoud.
Het materiaal bestaat uit een mengsel van katoenvezels, 0.25” dik, geïmpregneerd met een gips en watergeactiveerd hars. Wanneer het uithardt op omgevingstemperatuur is het niet langer meer wateroplosbaar. Het materiaal heeft een zero rookontwikkeling en vlamverspreiding, zoals getest onder ASTM E-84-89A.
Er is slechts één Wrap ’n Cure.
Wrap ’n Cure repareert permanent verbrokkelende isolatie rond boilers, ovens, heetwaterleidingen en ander verwarmings-, leidings- en loodgieterswerk.
 Hitte- en waterbestendig
 Makkelijk aan te brengen
 Permanent
 Nul vlamverspreiding
 Klaar om te overschilderen
 Droogt makkelijk / éénstapsproces
 Veilig voor het milieu
 Nul rookverspreiding.

Beschrijving Wrap ’n Cure is een permanent isolatie-, inkapsel- en reparatieproduct. Het wordt vlug en makkelijk aangebracht. Eens uitgehard, behoudt het zijn sterkte, vorm en uitzicht definitief. Wrap ’n Cure is het goedkoopste inkapselmateriaal, en is vrij van rook of sterke geuren. Het is net zo makkelijk te verwijderen als aan te brengen.

Toepassing Wrap ’n Cure is ideaal voor grotere of kleinere isolatiereparaties en asbestinkapseling. Om het te gebruiken, dip het gedurende vijf seconden onder in water, verwijder het overtollige water door zachtjes uit te wringen, en breng het aan rond de pijp of de fitting. Het hardt uit in 5 à 10 minuten, en is definitief uitgehard in 24 uur. Het werk is af in één enkele gang. Arbeiders worden onmiddellijk experts en bekomen heel gemakkelijk de juiste dikte, de gewenste dekking en een esthetisch uitzicht.

Bestelinformatie:

1007001 Wrap ’n Cure 10 cm x 2.7 m 120 rollen